5 Redenen waarom u een professionele slotenmaker moet inhuren

Oh nee! U heeft zichzelf net buitengesloten, of uw sleutel is afgebroken in het slot! In een van deze onverwachte situaties of vergelijkbaar zult u in paniek raken en proberen de situatie zelf op te lossen. Maar wacht even en lees hieronder waarom u een professionele slotenmaker moet inhuren wanneer het noodlot toeslaat.

1. Getrainde professionals

Veel mensen proberen hun sloten zelf te repareren en maken de situatie uiteindelijk alleen maar erger door de sloten verder te beschadigen, wat meer tijd kost om het slot te repareren en uiteindelijk meer geld kost. Een professionele slotenmaker heeft een groot aantal noodsituaties meegemaakt en weet hoe hij met elke complicatie met uw sloten moet omgaan. Een getrainde slotenmaker heeft al het juiste gereedschap en een reeks onderdelen bij zich zodat hij het slot snel en vakkundig kan repareren. Onze professionele slotenmakers bij Slotenservice-Rotterdam010 zetten uw veiligheid op de eerste plaats door ervoor te zorgen dat uw huis beveiligd wordt volgens de hoogst mogelijke standaard om u en uw familie veilig te houden.

2. Veiligheidscontrole van uw huis

Een professionele slotenmaker weet alles wat er te weten valt over sloten en beveiliging en is op de hoogte van alle actuele beveiligingsmaatregelen. Onze slotenmakers voeren bij elke oproep een gratis veiligheidscontrole uit, dus niet alleen wordt uw probleemslot vervangen volgens de hoogste norm, in overeenstemming met de BSI, maar ze geven ook advies over wat u rond uw huis kunt doen om het zo goed mogelijk te beveiligen om te voorkomen dat er opnieuw een ramp gebeurt.

3. Altijd beschikbaar

Stelt u zich eens voor dat u in het donker en in de vrieskou buiten uw huis bent opgesloten, nergens heen kunt en niemand kunt bereiken. In tegenstelling tot niet-professionele slotenmakers zijn de meeste noodslotenmakers 365 dagen per jaar beschikbaar. De ergste tijd om buitengesloten te zijn is tijdens de vakantie, daarom werken we bij Slotenservice-Rotterdam010® 24/7, het hele jaar door met een 1u nood reactietijd.

4. Betrouwbare Service

Het is van vitaal belang dat wanneer u iemand belt om de sloten van uw huis te vervangen, dat u hen kunt vertrouwen, ze zullen immers toegang krijgen tot uw huis en alle inboedel erin. Al onze slotenmakers zijn verzekerd en DBS-gecontroleerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een veilige, betrouwbare en professionele service ontvangt.

5. Communicatie

Kleinere bedrijven hebben aanzienlijk minder personeel, wat betekent dat ze aanzienlijk minder beschikbaar zijn dan grotere nationale bedrijven. Niet alleen kunt u bij grotere bedrijven een slotenmaker krijgen wanneer u die nodig heeft, maar bij Slotenservice-Rotterdam010 hebben we een vriendelijk, hoog opgeleid team van de centrale. Het voordeel van een centrale betekent dat als u een probleem heeft er altijd iemand is om mee te praten zonder de druk te voelen om direct contact op te nemen met de slotenmaker als er een probleem zou zijn.