Iedereen wil besparen op de maandlasten. Een van de beste en snelste manieren om te besparen op die kosten, is door energieleveranciers te vergelijken. Door over te stappen van energieleveranciers kun je tot wel  €450,- op jaarbasis besparen. Dat is best de moeite waard toch? Met onze tools kun je makkelijk energie vergelijken. Je kunt je persoonlijke situatie en voorkeuren instellen en je ziet direct het maandbedrag dat je eventueel gaat betalen.

Energie vergelijken via Duidelijk-Vergelijken.nl

Energie vergelijken is een makkelijke manier om je maandlasten te verlagen. Sommige kunnen tot €450 op jaarbasis besparen op hun energiekosten. Wij zijn een onafhankelijk vergelijkingsplatform waar je energie (stroom en gas) kunt vergelijken. De meeste mensen vergelijken op basis van prijs, maar het is ook mogelijk om te vergelijken op basis van beoordelingen, abonnementsduur of duurzaamheid.

Overstappen van energieleverancier is zeer eenvoudig, maar in praktijk blijkt dat veel mensen uit gemak bij hun huidige energieleverancier blijven. Mensen denken vaak ten onrechte dat overstappen veel gedoe is. Bij ons kun je de beste en voordeligste energieleveranciers met elkaar vergelijken en binnen een paar klikken overstappen.

Hoeveel kun je besparen met energie vergelijken?

De eerste vraag die mensen altijd stellen is: ‘hoeveel kan ik besparen?’. Een logische vraag, maar ook een vraag die lastig te beantwoorden is. Elk huishouden is anders. Woon je alleen met je partner? Dan zullen je energiekosten lager zijn dan wanneer je twee of drie kinderen in huis hebt. Gebruik je zonnepanelen of een warmtepomp? Dan is je huis sowieso al een stuk energiezuiniger dan veel huidige woningen. Dit zijn allemaal factiren die invloed hebben op het bedrdag dat je kunt besparen.

Uit onderzoek van Energiemonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM)n blijkt dat een gemiddeld huishouden tot €391 op jaarbasis kan besparen op energie. En dat is in een paar klikken geregeld. Zonde om het niet te doen!

Energie vergelijken